Home

Mijn account

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Je kunt een account aanmaken

Bij Sample + Stock Sale verkopen we over-stock, samples en B-keus artikelen van bekende merken. We helpen ze met ‘opruimen’ van mooie artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Het kan zijn dat deze artikelen als proefmodel zijn gebruikt voor fotografie of tijdens de inkoop. Ook kan het zijn dat ze, om diverse reden, niet zijn opgenomen in de vaste collecties. Bij samples zijn er soms waslabels afgeknipt.

Om je van A tot Z te kunnen adviseren verkopen we naast de outlet ook huidige collecties. We verkopen dus zowel afgeprijsde artikelen in de outlet als reguliere artikelen die niet (of minder) zijn afgeprijsd.

Maak snel een account aan en je kunt direct shoppen! Een account aanmaken is niet noodzakelijk voordat je kunt shoppen. Het is wel handig, want je kunt in je account je oude orders plus facturen terugvinden.

Schrijf je in

We delen het leukste nieuws, nieuwe producten die wij speciaal ingekocht hebben en meer… Iedere maand ook leuke give aways voor jou!