Koeka

Koeka kinder- en babyartikelen

Koeka is een bekend Nederlands merk van kinder- en babyartikelen en brengt de mooiste artikelen voor o.a. slapen, verzorging, onderweg en thuis. Denk hierbij aan dekentjes, lakens, spulletjes voor het badderen, spuugdoekjes, kleertjes, maar ook boxkleden en voetenzakken. Koeka staat bekend om de extreem zachte materialen, zoals badstof, wafel, flanel en teddy. Alles is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Koeka is niet alleen functioneel voor de baby en de ouders; het ziet er ook prachtig en luxe uit. “Because you Care”

Lekker slapen met Koeka

Wieg of ledikant dekentjes zijn er in verschillende afmetingen. Voor elk bedje een passend dekentje en voor elk seizoen een geschikte keuze. Koeka heeft een ruim aanbod aan wieg- en ledikantdekens. Daarnaast is het ook fijn om een lakentje of wiegdeken te gebruiken voor in de kinderwagenbak of om over de buggy te gooien. De lakens en dekens van Koeka zijn van een zeer goede kwaliteit en kunnen heel wat jaartjes mee.

B keus en Samples van Koeka

Van het merk Koeka hebben wij B-keus artikelen. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Soms verloopt er iets niet goed in een productieproces en zit er een foutje in producten. Dat kan variëren van een verkeerde kleur garen, een andere kwaliteit stof of een verkeerde bedrukking. Deze collecties kunnen dan niet verkocht worden in de winkel, maar in principe zijn dit nog prima producten. Ook kan het zijn dat er een foutje zit in bijvoorbeeld de stof van het artikel.

Sample + Stock Sale

baby en kind

Telefoon: 06 - 40 30 96 17
Email: info@samplestocksale.nl
Kvk: 69604053

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen en nieuws.

Algemene voorwaarden - Retourneren - Privacybeleid - Copyright 2019, Sample + Stock Sale - Webdesign Studio Mengelmoes