Home

Over ons

Over ons

Alles voor je baby vind je bij Sample + Stock Sale

In 2017 begonnen we met de eerste sample sales te organiseren in opdracht van het merk Koeka. We verkochten in hotels en zalen. In 2019 zijn we voor het eerst gestart als pop-up shop in Echt en zijn de merken Jollein, Meyco, Briljant en Baby’s Only erbij gekomen. Met ons assortiment van bijna 2000 artikelen, vind je bij ons alles voor je kleintje.

We kopen van al onze merken zowel outlet-stock als de nieuwste collecties. De nieuwste collecties mogen we niet met korting verkopen, maar die zijn te gaaf om niet te mogen verkopen in onze shop. We mixen in de winkel en in de webshop dus de huidige collecties (zonder korting) met de samples en outletstijlen.

Leuk je te leren kennen! Ik ben Leontien

Even voorstellen

Ik stel me even voor; ik ben Leontien, 43 jaar oud, woon in Rosmalen en moeder van 2 dochters. Correctie: 1 boef en 1 dochter. Heerlijk vind ik het om op pad te gaan. Vroeger trokken we met een rugzak de wereld rond. Nu is het meer met de kinderen naar het bos of een dagje uit. Ik ben er van overtuigd dat het de kleine dingen zijn die ‘t ‘m doen… Ik vind het fijn verhalen te delen en te leren van anderen. Dat geeft me enorm veel energie en inzichten.

 

Mijn team en ik vinden het heerlijk om alle prachtige kwaliteitsspullen te verkopen en om jou hierin te adviseren. Want vooral de personal touch staat centraal bij ons. Daar gaat het om; een tevreden klant; die terugkomt en blij is met de gekochte artikelen.

Maak kennis met Janine

Janine is een alleskunner en werkt al vanaf het begin voor Sample + Stock Sale. Eerst alleen in Rosmalen, want daar woont ze. Nu “hopt” ze mee alle locaties af. Janine is een mensen-mens en altijd in voor een grapje. Ze is enorm creatief.    

Onze Babystore in Echt

Alles voor je baby vind je bij Sample+Stock Sale Babystore in Echt. Het is dé winkel van Limburg met het meest complete aanbod babytextiel voor baby’s van 0-12 maanden. Met bijna 2000 artikelen vind je alles voor je kleintje. We leggen je graag uit hoe je het beste een bedje op kunt maken of hoe een Aerosleep matras precies werkt. Babykleertjes verkopen we vanaf maatje 44 t/m 86. De merken die we voeren zijn o.a. Koeka, Jollein, Meyco, Puckababy, Dirkje, Noppies, Happy Horse, Funnies, A Little Lovely Company, Briljant Baby, Baby’s Only, Aerosleep en meer! Ook voor gepersonaliseerde artikelen kan je bij ons terecht.

Sample + Stock Sale Babystore
Bovenstestraat 37, 6101 EH Echt

T 06 – 40 30 96 17
E info@samplestocksale.nl

Openingstijden

vrijdag 10.30-17.30u
zaterdag  10.00-17.00

Schrijf je in

We delen het leukste nieuws, nieuwe producten die wij speciaal ingekocht hebben en meer… Iedere maand ook leuke give aways voor jou!