Home

Over ons

Over ons

Alles voor je baby vind je in onze winkel Vol Verwachting te Rosmalen en op www.sample stocksale.nl

In 2017 zijn we begonnen met sample sales te organiseren in opdracht van het merk Koeka. We verkochten samples en overstock op diverse locaties in Nederland. In hotels, in partycentra, in leegstaande winkels en zelfs een keer in een kerk. 

In Echt zijn we in 2019 voor het eerst gestart als pop-up shop. Daar groeide de pop-up-shop met alleen maar samples en outlet uit tot een winkel met een volwaardig assortiment met merken als Jollein, Puckababy, Baby’sOnly, Noppies en meer. Zodat je van A tot Z bij ons terecht kunt. 

Begin 2023 hebben we ons pand in Limburg verlaten en zijn we gevestigd in Rosmalen, waar we voor vast blijven. Op dit moment tijdelijk op de Dorpsstraat 50A. Eind van het jaar verhuizen we naar een andere locatie in het centrum van Rosmalen. 

We maken bij de inkoop een mix van de nieuwste collecties en de basics aangevuld met leuke outlet. Inmiddels hebben we meer dan 25 merken in de winkel. Ook met het assortiment van meer dan 2500 artikelen in de webshop, vind je bij ons alles voor je kleintje.

We kopen van al onze merken zowel outlet-stock als de nieuwste collecties. De nieuwste collecties mogen we niet met korting verkopen, maar die zijn te gaaf om niet te mogen verkopen in onze shop. We mixen in de winkel en in de webshop dus de huidige collecties (zonder korting) met de samples en outletstijlen.

 

We luisteren goed naar onze klanten. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. We kunnen je met liefde en vol vakkennis adviseren bij het samenstellen van je baby-uitzet. Ook voor leuke cadeautjes zit je bij ons goed. 

 

We merkten steeds meer dat onze naam Sample + Stock Sale Babystore niet meer bij ons paste. De winkel had zoveel meer dan alleen maar samples en overstock. Vanaf voorjaar 2023 heet de winkel Vol Verwachting!  

Leuk je te leren kennen! Ik ben Leontien

Even voorstellen

Ik stel me even voor; ik ben Leontien, 45 jaar oud, woon in Rosmalen en moeder van 2 dochters (11 en 8). Correctie: 1 boef en 1 dochter. Heerlijk vind ik het om op pad te gaan. Vroeger trokken we met een rugzak de wereld rond. Nu vind ik het heerlijk om met de kinderen en de hond Jimmy naar het bos te gaan. Je maakt me ook blij om naar het strand te gaan of naar een concert. 

Ik ben er van overtuigd dat het de kleine dingen zijn die ‘t ‘m doen… Ik vind het fijn verhalen te delen en te leren van anderen. Dat geeft me enorm veel energie en inzichten.

 

Mijn team en ik vinden het heerlijk om alle prachtige kwaliteitsspullen te verkopen en om jou hierin te adviseren. Want vooral de personal touch staat centraal bij ons. Daar gaat het om; een tevreden klant; die terugkomt en blij is met de gekochte artikelen.

Maak kennis met Janine

Janine is een alleskunner en werkt al vanaf het begin voor Sample + Stock Sale. Ze heeft 2 dochters die al op de middelbare school zitten.

Janine is een mensen-mens en altijd in voor een grapje. Ze is enorm creatief. 

Janine heeft engelengeduld. Ze kan als de beste advies geven over de baby uitzet. Ze denkt mee hoe je de kleuren mooi kunt combineren en geeft handige tips. 

Ook personaliseert ze de knuffels voor je.    

Onze Babystore in Rosmalen

Alles voor je baby vind je bij Vol Verwachting in Rosmalen. Het is dé winkel met het meest complete aanbod babytextiel voor baby’s van 0-12 maanden. Met meer dan 2500 artikelen vind je alles voor je kleintje. We leggen je graag uit hoe je het beste een bedje op kunt maken of hoe een Aerosleep matras precies werkt.  Persoonlijke aandacht is bij ons erg belangrijk. Babykleertjes verkopen we vanaf maatje 44 t/m 86. De merken die we voeren zijn o.a. Koeka, Jollein, B.E.S.S., Noppies, Little Dutch, Meyco, Puckababy, Dirkje, Happy Horse, Funnies, A Little Lovely Company, Briljant Baby, Baby’s Only, Aerosleep, Aeromoov en meer! Ook voor gepersonaliseerde artikelen kan je bij ons terecht.

 

Ben jij zwanger? Heb je binnenkort je genderparty of je babyshower? Wil het kraambezoek graag weten wat je zou willen hebben als cadeautje? Of heb je iets anders leuks te vieren?

Maak bij ons jouw persoonlijke wensmandje in de winkel!

Je gasten kunnen bij ons uit dat mandje leuke cadeautjes uitzoeken om dan weer aan jou te geven. Voor elk budget is er dan een leuk cadeau te vinden. Zo krijg je de juiste maat, de juiste kleurtjes, geen dubbele cadeaus. Super handig en super fijn voor iedereen!

 

 

Vol Verwachting

Dorpsstraat 50A, 5241 ED Rosmalen

T 06 – 40 30 96 17
E info@samplestocksale.nl

Openingstijden

donderdag 10.00-17.30u

vrijdag 10.00-17.30u

zaterdag  10.00-17.00


Let op: Zaterdag 25 februari 2023 zijn wij gesloten wegens omstandigheden! 

Schrijf je in

We delen het leukste nieuws, nieuwe producten die wij speciaal ingekocht hebben en meer… Iedere maand ook leuke give aways voor jou!