Over mij

Hi, nice to meet you! Ik ben Leontien, het gezicht achter Sample + Stock Sale. Ik ben 43 jaar oud, woon in Rosmalen en ben moeder van 2 dochters. Correctie: 1 boef en 1 dochter. Heerlijk vind ik het om op pad te gaan. Vroeger trokken we met een rugzak de wereld rond. Nu is het meer met de kinderen naar het bos of een dagje uit. Ik ben er van overtuigd dat het de kleine dingen zijn die ‘t ‘m doen… Mensen en culturen inspireren me. Ik vind het fijn verhalen te delen en te leren van anderen. Dat geeft me enorm veel energie en inzichten.

Sample + Stock Sale

Al bijna 20 jaar werk ik in de textielwereld. Ik heb met veel plezier gewerkt voor bekende kledingmerken als Esprit, Diesel en Jane Lushka als accountmanager. Wat ik leuk vind, zowel zakelijk als privé is regelen en organiseren. Dit in combinatie met energie, inzicht en reizen bracht me tot het oprichten van mijn eigen bedrijf.

In 2017 begonnen we met de eerste stockverkopen in opdracht van het merk Koeka. In 2019 zijn hier o.a. de merken Jollein, Meyco, Baby’s Only, Claesen’s, Briljant Baby, Little Lemonade, Yuunaa en Ollie&Flo bijgekomen. Sinds mei 2020 hebben we ook een webshop. En er is nog voldoende ruimte voor groei!

Mijn team en ik vinden het heerlijk om deze prachtige spullen te verkopen en om jou hierin te adviseren. Want vooral de personal touch staat centraal bij ons. Daar gaat het om; een tevreden klant; die terugkomt en blij is met de gekochte artikelen.

PopupShop

In Echt is ons “honk”; de PopupShop. Deze PopupShop is meerdere malen per jaar geopend. Voor de mega Sample + Stock Sales reizen we af naar andere locaties elders in Nederland. Vanaf mei 2020 zijn we ook online geopend met onze webshop. 

Sample + Stock Sale

baby en kind

Telefoon: 06 - 40 30 96 17
Email: info@samplestocksale.nl
Kvk: 69604053

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen en nieuws.

Algemene voorwaarden - Retourneren - Privacybeleid - Copyright 2019, Sample + Stock Sale - Webdesign Studio Mengelmoes