Wat zijn samples, overstock & b-keus?

Sample + Stock Sale

Tijdens onze outletsales verkopen wij voornamelijk overstock, samples en B-keus artikelen. Daarnaast verkopen we reguliere artikelen die niet afgeprijsd zijn om klanten optimaal te kunnen adviseren. Wat zijn samples? Wat is overstock? Wat is een B-keus?

We leggen het je uit:

 

Overstock

Aan het einde van een seizoen kan het bij een merk voorkomen dat er nog (veel) voorraad beschikbaar is van een bepaald artikel of kleur. Vaak komen de nieuwe collecties er al aan. Dan moet er ruimte gemaakt worden in de magazijnen. Deze partijen kopen wij op tegen mooie outletprijzen.

 

Samples

Samples zijn collecties of producten die gemaakt zijn als voorbeeld voor inkopers en winkeliers. Aan de hand van samples kunnen zij beoordelen of het product geschikt is om te gaan verkopen. Wij kopen deze samples op van de merken en deze producten worden met hoge korting verkocht. Bij samples hebben we het wasetiket eruit geknipt. Er geldt geen garantie op dit artikel.

 

B keus

Soms verloopt er iets niet goed in een productieproces en zit er een foutje in de producten. Dat kan variëren van een verkeerde kleur garen, een andere kwaliteit stof of een verkeerde bedrukking. Deze collecties kunnen dan niet verkocht worden in de winkel, maar in principe zijn dit nog prima producten. Ook kan het zijn dat er een foutje zit in bijvoorbeeld de stof van het artikel. We geven bij een b-keus artikel duidelijk aan wat er mis is met het artikel. Deze artikelen worden tijdens de sales ook op een aparte plek gepresenteerd. Bij een B-keus artikel geldt geen garantie.

 

Reguliere + basis artikelen

De reguliere en/of basis collectie is een collectie die nog actueel is voor een merk. Deze ligt dus nog niet zo lang in de winkel en mag niet afgeprijsd worden. Wij vinden sommige items te gaaf om niet in de shop te hebben, dus kopen we deze ook in voor onze klanten. Zo kunnen we het hele plaatje compleet maken met een mix van outlet en regulier. 

 

Sample + Stock Sale events en PopupShop

We organiseren regelmatig popup events op verschillende locaties in Nederland. In Echt is ons “honk”; de PopupShop. Deze PopupShop is meerdere malen per jaar geopend. Voor de mega Sample + Stock Sales reizen we af naar andere locaties elders in Nederland. Vanaf mei 2020 zijn we ook online geopend met onze webshop.

Sample + Stock Sale

baby en kind

Telefoon: 06 - 40 30 96 17
Email: info@samplestocksale.nl
Kvk: 69604053

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen en nieuws.

Algemene voorwaarden - Retourneren - Privacybeleid - Copyright 2019, Sample + Stock Sale - Webdesign Studio Mengelmoes